Gevoelens zonder gevoel

 

Laatst gepost :

 

 

 

Wees bewust van je gedachten, want ze worden woorden

Wees bewust van je woorden, want ze worden daden

Wees bewust van je daden, want ze worden gewoonten

Wees bewust van je gewoonten, want ze worden je karakter

En wees bewust van je karakter, want ze word je lot

Want we worden wat we denken

 

Echte verhalen

Gevoelens zonder gevoel

 

Ik zie je graag

 

Ik mis je

 

Het spijt me

 

Sorry

 

Ik meen het

 

Allemaal dingen die we dagelijks 10 tallen keren horen uit de mond van minstens 10 verschillende mensen.

Dat is misschien wat overdreven, maar toch. Iedereen spreekt maar over zijn of haar gevoelens, bieden hun excuses keer op keer aan..

Maar eigenlijk, wie van al die mensen meent deze dingen eigenlijk? Niemand ! Tegenwoordig bestaan gevoelens niet meer, het zijn woorden geworden, nog beter, het zijn leugens geworden ! Ik zie je graag , 1 grote leugen die je gemakkelijk in een zinnetje gooit. Iedereen maakt zichzelf vanalles wijs in de hoop dat ze zo de oplossing wel zullen vinden.. 'Het spijt me' nog zoiets wat me ontzettend stoort..

Want hoe gaat het in de meeste mensen hun gedachten.. Ze zullen toch alles verkeerd kunnen doen of je zoveel keer opnieuw kwetsen..

Want achteraf sorry zeggen of een paar keer hun excuses aanbieden zal het toch wel weer oplossen..

Net zoals een wond waar je zalf op moet smeren, ook al doet het elke keer opnieuw evenveel pijn om een schaafwond ofzo te krijgen, dat maakt je niks uit want je weet dat je er toch zalf op kan smeren, net zoals iedereen weet dat ze toch maar sorry hoeven te zeggen..

Eigenlijk smerig, want een gemeende sorry hoor je niet vaak meer, maar dat maakt niks uit want iedereen vergeeft elkaar toch, op den duur..

 

Kan je eigenlijk in deze tijd nog wel ECHT iets verkeerd doen, ECHT iemand kwetsen? Dat wel, zeker en vast, maar telkens vergeven we toch, hoe zwaar ze ook in de fout gegaan zijn, telkens is een sorry weer genoeg om alles terug goed te maken..

Ikzelf doe dat ook, dus eigenlijk moet ik er zelfs niks over zeggen..

Maar ten slotte heb ik deze site gemaakt om zulke dingen te zeggen.. Dus eigenlijk spreek ik mezelf tegen, maar dat doet iedereen.. In het gezicht je beste maat spelen, maar achter de rug ben je hun grootste vijand..

Maar wat doe je eraan? Niet veel zeker, leven en laten leven en de haters weglaten uit je leven !

Dit was geen urenlange tekst, maar ik heb gezegd wat ik te zeggen had..

 

Nog 1 ding wil ik hieraan toevoegen : Zonder liefde kan je niet leven, maar liefde kan je ook helemaal breken en je het gevoel geven dat het leven geen zin meer heeft. Geef nooit volledig je hart aan iemand als je niet 200% zeker bent van die persoon !

Als je zelf ook iets kwijt wil hierover, de blog is er ook, laat daar gerust iets achter ! Tot de volgende het belangrijkste , laat de rotzakken weg uit je leven ! Beter een paar echte vrienden, dan 100 valse vrienden ! Vroeg of laat ben je ze toch kwijt, geloof het of niet !

 

 

 

Alle rechten voorbehouden, het is verboden om teksten te kopieren.

Sites die ik nog host :