Liefdesbericht door een goede vriend

 

Laatst gepost :

 

 

 

Wees bewust van je gedachten, want ze worden woorden

Wees bewust van je woorden, want ze worden daden

Wees bewust van je daden, want ze worden gewoonten

Wees bewust van je gewoonten, want ze worden je karakter

En wees bewust van je karakter, want ze word je lot

Want we worden wat we denken

 

Echte verhalen

 

Liefdesbericht geschreven door een goede vriend van mij, gericht aan zijn vriendin

 

Ik wil nog even zeggen dat ik je echt graag zie, ik heb je een paar dagen niet gezien en ook amper gesproken, hierdoor besef ik, ook al weet ik dat je één van de dagen zal terug zien, dat ik je toch superhard kan missen en dat ik eigenlijk vaak aan u denk en over u /ons fantaseer. Ik mag tegenwoordig weer thuis roken en als ik dan op terras sta en een sigaretje rook dan denk ik elke keer aan u / ons, dan denk ik aan een moment dat ik me goed herinner omdat ik me op dat moment zo gelukkig voeldde en dan probeer ik u lach en de koppen die je soms trekt in te beelden en dan voel ik me snel weer beter.

Niet dat ik me dan echt slecht heb gevoeld maar toch voel ik me dan beter dan ervoor.

Ook denk ik aan ons, een moment dat we van elkaar aan het genieten waren als bv. knuffelen op de zetel of in bed, of als we samen hand in hand over straat lopen, of onze goede gesprekken soms.

Ook denk ik dan aan onze mogelijke toekomst, na wat er overlaatst gebeurd is hou ik er ook wel rekening mee dat mijn toekomst zonder u zou kunnen zijn, maar liefst met u natuurlijk.

Ik kan me geen leven zonder jou meer voorstellen en dat is ook waarom ik vorige keer zo reageerde, ik was bang om alles kwijt te spelen.

Mijn echte liefde.

Mijn toekomst met mijn echte liefde en misschien ooit een kindje van jou.

Maar ik denk soms ook niet in de zoverre toekomst, toekomst kan ook morgen zijn, of volgende week, of maand.

Dan denk ik aan hoe zalig Londen gaat zijn of Belek in Turkije, dat gaat geweldig zijn, mijn favoriete hotel met jou erbij is de beste vakantie ooit!

Maar ook denk ik aan volgend nieuwjaar als we weer naar mijn moeke gaan en ik dan kan zeggen 'al bijna 2 jaar moeke, dit is ze ! Dit is het meisje waarmee ik mijn leven ga delen, waar ik voor ga zorgen, waar ik alles voor ga doen, waar ik voor ga werken, om cadeaus voor haar te kopen omdat ik haar graag zie, omdat zij de ware is en dat weet ik zeker, dat voel ik al sinds het begin'

En stel dat het volgend jaar uit is tussen ons, dan ben ik er zeker van dat we elkaar ooit weer tegenkomen en zo verliefd worden als nu, jij bent mijn ware ware liefde, mijn prinses, mijn moeshi, mijn alles, schat ik hou van jou, voor altijd en en nog veel langer!

 

 

Dit was de tekst die hij recht uit het hart heeft geschreven en naar zijn vriendin heeft gestuurd, al een jaartje samen, ik hoop dat er nog vele jaren bij komen, dat hoop ik echt voor je makker, je hebt een geweldige relatie en zij maakt je gelukkig, dan kan ik als goede vriend alleen maar hopen dat die relatie blijft duren, want ik wil je echt niet gebroken zien.

En dat je me ervan verdacht dat ik achter die ruzie tussen jullie zou zitten, dat ik die ruzie had veroorzaakt, dat deed me echt pijn. Ik ben misschien geen heilige, maar je weet goed genoeg wat er in het verleden allemaal is gebeurd, ik ben al een broer kwijt door een stomme fout die ik zelf heb gemaakt, wat zou ik dan nog eens opnieuw die fout maken en er nog een verliezen?..

Bro's before ho's, maar langs de andere kant, zonder liefde ben je niks, liefde geeft je kracht en zin om te leven, dus ik stel je niet voor een keuze, zeker niet ! Bro's before ho's of ho's before bro's, kies zelf maar wie je op de eerste plaats zet, mij maakt het niks uit, ik weet dat je er zal staan als het nodig is en dat is het enigste wat telt voor mij, of ik nu op de eerste plaats of op de 10de plaats kom, ik heb een plaats in u leven en je zal me altijd helpen en steunen wanneer het nodig is. Dat onthoud ik en de rest interesseert me niet.

Toen iedereen me liet stikken, bleef jij er voor me staan, respect daarvoor, ik weet hoe ik ben, hoe ik doe, er zijn er buiten mijn familie weinigen die het zo lang volhouden met mij en die zoveel moeite blijven doen voor mij. Makker ik ben je dankbaar voor wat je allemaal voor mij gedaan hebt, hopelijk is dit een vriendschap die kan blijven bestaan, ik heb al te veel mensen verloren en dat doet nog altijd zeer, echt waar. Daarom ben ik blij dat je me steunt en ook dat je me daarin begrijpt, ik weet hoe je tegenover die mensen staat en wat je erover denkt, wat misschien ook wel zo is, en toch steun je me hierin, dankje ! Nu ga ik afronden, ik zou nog uren kunnen doortypen maar dan kan ik misschien beter een pagina maken over onze vriendschap. We zien wel, makker, bedankt voor alles en ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat je relatie kan blijven duren, want dan ben je gelukkig en dat is wat telt !

 

PS. Ik heb spellingfouten uit de tekst gehaald en de zinsbouw hier en daar aangepast, is dus niet originele tekst, zeg het maar eventjes.

 

 

Alle rechten voorbehouden, het is verboden om teksten te kopieren.

Sites die ik nog host :